930×122 CAPRA 5

amenzi

MIOVENI: PLĂȚI RAPIDE ȘI FĂRĂ COMISION

Mioveni: Plăți rapide și fără comision. Contribuabilii din orașul Mioveni pot achita și online taxele și impozitele locale și amenzile.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Plata se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro, secţiunea “Plata fără autentificare”, şi selectând “Primăria oraşului Mioveni” din lista de instituţii.

Pentru plățile efectuate cu carduri prin intermediul ghișeului virtual la adresa de internet www.ghiseul.ro – Primăria oraşului Mioveni, contribuabilii nu datorează comision.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Plata taxelor şi a impozitelor, precum şi a amenzilor folosind cardul bancar prin Sistemul Național Electronic de Plată Online (SNEP) este disponibilă 7 zile din 7. Această aplicație online este avantajoasă și în cazul amenzilor contravenţionale, care pot fi achitate în termenul de 48 de ore chiar dacă este zi nelucrătoare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3