New Profesional Consult 930 x 122

mioveni

MIOVENIUL SE TRANSFORMĂ ÎN SMART CITY

Mioveniul se transformă în smart city. Astăzi a fost lansată aplicația Mioveni City App.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Este o platformă digitală interactivă, în care puteți găsi informații utile din Mioveni, agenda evenimentelor din oraș, un ghid turistic, locații pentru petrecerea timpului liber și social media sau news. De asemenea, există și un domeniu unde puteți sesiza și raporta instant diverse incidente, anunță Primăria Mioveni.

Principalele două componente ale aplicației sunt Ghidul Turistic Digital și Modulul de Raportări Incidente.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Ghidul Turisic Digital conține informații despre obiective de interes turistic, trasee și rute turistice, agenda de evenimente culturale și de spectacole din oraș, despre unitățile de cazare din Mioveni (cu programul și serviciile prestate), despre restaurante, pub-uri, cafenele și alte unități de alimentație publică.

Prin Modulul de Raportări Incidente, aplicația vine în ajutorul autorităților locale, care pot afla într-un timp mult mai scurt informații despre diferite avarii sau accidente, astfel încât problemele apărute să fie rezolvate mai rapid.

Modulul cuprinde categorii diverse, precum Străzi și Iluminat, Gunoi și Vandalism, Trafic auto, Semne de circulație, Parcări, Mediu, Apă și canalizare, Transport în comun sau Construcții, precizează Primăria Mioveni (click pe imagini pentru mărire):

Un plus al aplicației Mioveni City App constă în sistemul de notificări. Astfel, cetățenii pot opta pentru a primi notificări pe telefonul mobil în legătură cu șantiere și lucrări publice, străzi închise sau întreruperi ale alimentării cu apă și energie electrică.

Structura sistemului permite utilizatorului să primească notificari doar de la o anumită categorie, categoria pentru care optează acesta, conform sursei citate.

Aplicația se poate descărca pe Google Play pentru telefoanele cu sistem Andorid sau de pe iOS App Store pentru iPhone.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3