930×122 CAPRA 5

monument istoric

MONUMENTELE ISTORICE DIN TOPOLOVENI AU GHIDUL LA UN CLICK DISTANȚĂ

Primăria Topoloveni, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Topoloveni (CNIPT) și Asociația „Călător prin România” au făcut mai accesibilă vizitarea monumentelor istorice din localitate.

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș! Impact violent

„Plăcuțele noastre sunt operaționale în Orașul Topoloveni! Orice turist care ajunge în zonă poate scana plăcuțele de pe monumentele istorice și obiectivele turistice și poate, în acest fel, să fie propriul său ghid. 

Avem documentate:
👉 Biserica „Adormirea Maicii Domnului”
👉 Biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gravril”
👉 Muzeul etnografic
👉 Școală Muzeu
👉 Catedrala „Sfântul Gheorghe”

Citiți și: Argeș. A intrat cu mașina în gard! Au intervenit paramedicii!

Mulțumim Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Topoloveni (CNIPT) și Primăriei Topoloveni, doi parteneri de încredere!„, precizează Asociația „Călător prin România”.

Plăcuțele sunt montate în conformitate cu legile în vigoare și în așa fel încât să nu pună în pericol monumentul istoric sau obiectivul turistic respectiv.

(Foto: Facebook Călător prin România)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90