930 x122 grota rece

demisie

NEBULOASĂ TOTALĂ LA DSP ARGEŞ / RĂZBOI PENTRU POSTUL DE DIRECTOR EXECUTIV

Demisia dr. Alexandru Guiţă de la şefia DSP Argeş a stârnit un adevărat viespar în judeţ şi autorităţile sunt puse în cea mai complicată situaţie de la izbucnirea pandemiei.

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

Ca şi cum nu ar fi suficient faptul că nu pot stăvili răspândirea virusului, acum caută soluţii pentru a găsi un înlocuitor. Primul nume vehiculat este dr. Cati Vătăşescu, dar este o numire temporară până la decizia ministerială.

Între timp, s-a vehiculat numirea lui Andrei Aron la conducerea DSP Argeş, cel care la sfârşitul lunii aprilie a preluat postul de manager la Spitalul Câmpulung.

Citiți și: Exclusiv. Breaking – Lasconi: Vă rog să luați act de demisia mea! Îmi e scârbă!

Din informaţiile pe care le deţinem, autorităţile judeţene ar fi trimis propunerea către minister.

Totul pare clar doar că, tot astăzi, Tribunalul Argeş a admis cererea formulată de fosta şefă, Sorina Honţaru, cu privire la suspendarea sa din funcţie prin Ordin de Ministru. Decizia este executorie, cu drept de recurs.

Altfel spus, până la soluţionarea situaţiei de către instanţă, şefă la DSP ar putea fi, din nou, dr. Sorina Honţaru.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90