New Profesional Consult 930 x 122

christophe dridi

NOUL BOSS DE LA DACIA BATE PALMA CU ȘEFII JUDEȚULUI

Noul boss de la Dacia bate palma cu șefii județului. Viitorul nou director general al uzinei Automobile Dacia din Mioveni, Christophe Dridi, a fost astăzi în Pitești.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Însoțit de Jerome Olive, (încă) șeful interimar al uzinei, Christophe Dridi a avut la Prefectură o primă întâlnire cu liderii administrativi ai Argeșului.

“Dridi și Olive au primit astăzi, din nou, din partea conducerii județului Argeș și a administrațiilor din Mioveni și Pitești asigurarea că relațiile de colaborare cu Uzina vor continua la cel mai înalt nivel, în toate domeniile de activitate și în toate proiectele de dezvoltare pe care constructorul francez intenționează să le implementeze”, precizează Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, prezent la întâlnire.

Citiți și: Alertă la Dacia!

Amintim că recent Groupe Renault a anunțat numirea lui Christophe Dridi în funcția de director general al Automobile Dacia și al Groupe Renault România. Pe 1 ianuarie 2019, Dridi va prelua această responsabilitate de la Jerôme Olive, Alliance Regional SVP Manufacturing Process Engineering & Supply Chain Eurasia Region, care a avut un mandat interimar începând cu luna septembrie a acestui an. AICI, subiectul pe larg.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90