SMART KIDS 930X122

Arges

NOUL PREFECT, ÎNVESTIT

După scurta sa vizită la Spitalul de Pediatrie din Pitești, premierul Dacian Cioloș a participat la ceremonia de învestire a lui Cristian Soare în funcția de prefect al județului Argeș.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Cioloș a spus cu această ocazie că așteaptă de la noul prefect să își desfășoare activitatea fără părtinire politică și că același lucru îl așteaptă și de la angajații Prefecturii. La ceremonie, care a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Județean, au fost prezenți, printre alții, fostul prefect, Mihai Oprescu, președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, și directori de servicii deconcentrate.

Amintim că Soare a mai fost prefect al județului și că până a revenit în această funcție a condus Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș. Spre deosebire de Mihai Oprescu, fostul prefect, care provenea din PSD, Cristian Soare a făcut parte din PNL.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

Înainte de a pleca spre București, prim-ministrul a păstrat un moment de reculegere în Piața „Vasile Milea”, la „altarul” de candele și buchete de flori depuse zilele precedente în memoria celor trei fetițe din județul Argeș care au murit în urma sindromului hemolitic-uremic.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3