New Profesional Consult 930 x 122

consiliul local pitești

O NOUĂ CREȘĂ ÎN GĂVANA

O nouă creșă în Găvana. Administrația locală își propune să înființeze o nouă creșă în Pitești, în Găvana, cel mai populat cartier al municipiului.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Intenția este anunțată de Direcția de Asistență Socială a municipiului Pitești, care informează că face demersuri în acest sens. Deocamdată, autoritățile nu oferă amănunte (când va fi construită și unde mai exact).

Cert este, însă, motivul: numărul mare de cereri de înscriere la creșele municipalității, care până acum nu au putut fi onorate 100%.

Citiți și: Crește valoarea acestor tichete!

Într-un raport înaintat Consiliului Local, Direcția de Asistență Socială a municipiului Pitești informează că pentru anul şcolar 2018-2019 în cele 11 creşe pe care le administrează municipalitatea au fost disponibile 293 de locuri. Potrivit sursei citate, în iunie anul acesta, când s-a făcut repartizarea locurilor, nu au putut fi onorate toate solicitările.

Amintim că în vara acestui an Direcția de Asistență Socială a municipiului Pitești a avut o problemă în ceea ce privește gestionarea locurilor la creșele din oraș ale Primăriei (AICI, subiectul pe larg). (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90