NOR CURIER 930X122

cerbureanu

O NOUĂ TAXĂ ÎN PITEȘTI, DE ANUL VIITOR

La Primărie se discută intens de ceva vreme despre introducerea unei noi taxe: o taxă specială pentru toți piteșteni care, deși au această obligație, nu plătesc pentru serviciile de salubritate.

Citiți și: Decizie majoră privind rovinieta: Interzis!

După calculele Primăriei, ar fi vorba de nu mai puțin de 40.000 de persoane care ar urma să achite taxa, numită şi de habitat. Aceasta ar intra în vigoare pe 1 ianuarie 2016.

Iosiv Cerbureanu, secretarul municipiului, ne-a declarat că este nevoie de mai multe clarificări legislative în acest sens, dar că nu există o altă soluţie. „Vrem să găsim o soluţie prin care să ajungă şi la Salubritate banii pentru serviciile prestate. Nu este ca la apă, să opreşti apa şi astfel clientul să plătească. Nu poţi să laşi gunoiul să se strângă în oraş şi să nu faci nimic! Trebuie să se şi plătească pentru ridicarea gunoiului.”, spune Iosiv Cerbureanu.

Citiți și: Din nou lovitură pentru șoferi: o nouă taxă pe benzină și motorină!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3