SMART KIDS 930X122

Arges

OPERĂ ȘI OPERETĂ ÎN PITEȘTI? CONSILIUL JUDEȚEAN FALSEAZĂ

Consiliul Judeţean Argeș îşi propusese la un moment dat să construiască la fosta grădină de vară din Pitești un centru cultural multifuncţional. Instituția al cărei președinte este Florin Tecău (foto) a câştigat în instanța de judecată terenul şi construcția, dar, în ciuda promisiunilor inițiale, locul a rămas tot o groapă de gunoi. Conducerea Consiliului Județean nu a fost în stare nici măcar să salubrizeze spațiul.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

În acelaşi registru se înscrie şi intenţia mai veche de a construi Operă şi Operetă în spatele Muzeului Judeţean din Pitești. Sunt deja ani de când s-a discutat în public pentru prima dată în legătură cu aceste proiecte. Proiectele au rămas doar vorbe goale.

În tot acest timp Centrul pentru Promovarea şi Conservarea Tradiţiei Populare Argeş nu are sediu. Se aude că se va muta în fostul cinematograf Lumina, dar până atunci instituția trebuie să se descurce așa cum poate cu un spaţiu de la Colegiul Naţional „I.C. Brătianu”.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3