NOR CURIER 930X122

gavana

PIEŢELE TRIVALE ŞI GĂVANA, GATA LA SFÂNTU’ AŞTEAPTĂ!

Pieţele Trivale şi Găvana, gata la Sfântu’ Aşteaptă! Lucrările de modernizare a pieţelor agroalimentare Trivale şi Găvana decurg greoi, iar termenele de finalizare se tot amână.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Dacă în iulie primarul Cornel Ionică spunea că lucrările vor fi gata până la finalul lui august, luna trecută acelaşi primar a invocat o serie de dificultăţi în execuţia investiţiilor şi a spus că termenul se amână cu două luni. Asta ar însemna că la finalul lunii octombrie pieţele ar trebui să fie gata, dar nu e cazul.

Surse din Primărie susţin că noul termen impus de administraţia locală este altul: „finalul acestui an”. Practic, acest lucru poate însemna oricând până la data de 31 decembrie 2018, dar s-ar putea să avem surpriza ca lucrările să se prelungească şi dincolo de acest termen, din motive de… vreme potrivnică (s-a mai întâmplat!).

Citiți și: Pitesti. De neînchipuit unde a montat camera video. Vecinii, furioși!

Cert este că locuitorii din cele două mari cartiere ale Piteştiului suferă din cauza bâlbâielilor administraţiei locale.

Lucrarea de la Piaţa Trivale este realizată de asocierea dintre SC Zeus SA și SC Selca SA, contractul având o valoare de 3.268.257,97 de lei, inclusiv TVA.

La piața Găvana, proiectul este realizat de SC Apartamentul SA, cu subcontractant Lumida SRL, cu o valoare a contractului de 4.594.143 de lei.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90