930×122 CAPRA 5

calea bucuresti

PIRATERIE MASIVĂ LA LUMINA ZILEI ÎN PITEȘTI

Piraterie masivă la lumina zilei în Pitești. Taximetriştii-pirat îşi fac în continuare de cap în Pitești, în ciuda înăspririi legislaţiei în domeniu și a faptului că fenomenul persistă de ani și ani de zile.

Citiți și: Pitești. Eveniment rutier, cu un taxi, în zona McDonald’s

Pe Calea Bucureşti, de exemplu, până în Centru, zi de zi vezi șoferi care își oferă serviciile „la negru”, cu transport contra cost cu autoturismul, transport neautorizat legal în acest sens, către orașele Mioveni, Ştefăneşti și Topoloveni sau către alte localităţi din județul Argeș.

Maşinile, în schimb, și le ţin parcate pe bulevardul I.C. Brătianu, dincolo de Colegiul Tehnic „Armand Călinescu”.

Citiți și: Pitești. Bărbat cu atac de panică după un accident pe Calea București

Alte zone din Pitești cu probleme din acest punct de vedere sunt și Calea Drăgăşani şi Calea Craiovei.

Potrivit legii, persoanele care fac transport ilegal de persoane riscă să se aleagă cu dosar penal şi cu maşina confiscată. Asta teoretic. Pe hârtie. Ce păzește Poliția Municipiului Pitești? De ce nu acționează pentru eliminarea fenomenului, fenomen care afectează transportatorii corecți, legali, care își achită impozitele la stat? (Foto: descriptiv – Calea București) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA