930 pe 122 COSTACHE

autobuze hibrid

Pitești: 7.000.000 de euro pentru 25 de autobuze hibrid

Pitești: 7.000.000 de euro pentru 25 de autobuze hibrid

Citiți și: Vin banii! Vești de ultim moment!

În ședința următoare a Consiliului Local al municipiului Pitești (una extraordinară) va fi dezbătut în vederea aprobării și un proiect vizând îmbunătățirea transportului local de călători în municipiul Pitești.

În fapt, cu acest prilej se vor adopra indicatorii tehnico-economici ai proiectului care ulterior va fi scos la licitație în vederea derulării efective.

Citiți și: Transportatorii denunță „cartelul” benzinarilor! „Nu suntem cetățeni de mâna a șaptea!”

Acesta prevede, în principal, achiziția a 25 de autobuze hibrid pentru transportul local de călători, plus amenajări specifice.

Valoarea proiectului este de 34,4 milioane de lei, inclusiv TVA, adică aproximativ 7 milioane de euro. Proiectul este finanțat din fonduri de la bugetul Uniunii Europene (cea mai mare parte) și de la bugetul local al municipiului Pitești.

Foto: Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • papa spune:

    de subliniat -Bugetul de la Uniunea Europeana, ca nu se sinchisea pesedeaua sa dea din bugetul ei …

  • Un cetatean spune:

    @Papa – Cam ai dreptate, „pesedeaua” consuma bugetul local pe fotbal. Dar chiar si asa, 280.000 de euro un autobuz mi se pare un pret cam mare. Nu vorbim de un autocar de lux destinat turismului, ci de un autobuz pentru transport local.

  • duarte spune:

    „bugetul ei” tot pe spesele nostru e facut. Oricum o cautare rapida pe net de autobuze hibrid arata ca cel mai scump e 160.000 euro. Cumetrii dau 280.000 per autobuz deci si-au lasat o marja de eroare de vreo 100.000 de euro per autobuz.

RAW FOTO 570 X 90