930 x122 grota rece

hipermarket

PITEȘTI: ADIO TRANSPORT GRATUIT LA HIPERMARKET? CE SPUNE PRIMĂRIA

Pitești: adio transport gratuit la hipermarket? Ce spune Primăria.

Citiți și: Politician cunoscut, despre ePitești: „Au cele mai multe vizualizări, deci se poate!”

În urma unor informații apărute în spațiul public potrivit cărora municipalitatea ar avea intenția să interzică transportul gratuit către anumite hipermarketuri din oraș, viceprimarul Sorin Apostoliceanu precizează: ”Primăria Pitesti nici nu aprobă și nici nu dă aviz pentru un astfel de transport.”, scrie viceprimarul pe un grup rutier de pe o rețea de socializare.

”Singura nemulțumire este că autobuzele care fac un astfel de transport opresc în stațiile Publitrans din oraș, lucru interzis, mai ales că aceste stații vor intra în reabilitare cu fonduri europene. Poliția Locală i-a dat foarte multe amenzi respectivului transportator, dar se pare că nu este de ajuns.”, afirmă Sorin Apostoliceanu, viceprimar al Piteștiului.

Citiți și: Revoluție în transportul de mărfuri din Pitești: Ce se întâmplă cu taxele

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3