930×122 CAPRA 5

barieră

PITEȘTI: AICI E IADUL ȘOFERILOR

Pitești: Aici e iadul șoferilor. În lipsa unor investiții de anvergură în infrastructura rutieră și în condițiile în care numărul autovehiculelor a crescut mult în ultimii ani, traficul în Pitești a devenit sufocant. Mai ales la orele de vârf (dimineața și după-amiază), sunt zone în care circulația auto este una de coșmar.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

CNCD este una dintre zonele cu ambuteiaje frecvente. Aproape zilnic, pe Calea Bascovului se formează lungi coloane de mașini, de la bariera CFR până la Podul Viilor.

Șoferi de autoturisme, microbuze sau autobuze își fac loc cu greu. Nici șoferilor de ambulanțe nu le este ușor. Drumul către o intervenție de urgență sau către Spitalul Județean este anevoios pe Calea Bascovului.

Citiți și: Poliția/Traficul în această dimineață: unde se circulă cu dificultate

Situația se agravează când ora de vârf este dublată, după-amiază, de coborârea barierelor de la trecerea la nivel cu calea ferată, trecere care asigură accesul auto spre Calea Depozitelor. Cum administrația orașului, cel puțin deocamdată, nu are soluții, problema va persista încă mult timp de acum înainte.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90