930×122 CAPRA 5

management

PITEȘTI: PROIECT DE MANAGEMENT AL TRAFICULUI. CÂT VA DURA

Primăria Pitești anunță începerea proiectului cu fonduri europene „CREAREA UNUI SISTEM DE MANAGEMENT AL TRAFICULUI ŞI MĂSURI PENTRU GESTIONAREA DURABILĂ A PARCĂRILOR ÎN MUNICIPIUL PITEŞTI”.

Citiți și: Anunțul dimineții: neplăceri în trafic, restricții pentru șoferi

Contractul de finanțare a fost semnat pe 13.05.2020. Obiectivul general al proiectului este reprezentat de crearea unui sistem de management al traficului şi măsuri pentru gestionarea durabilă a parcărilor în municipiul Piteşti, contribuind astfel la reducerea emisiilor de carbon în municipiu prin investiţii bazate pe PMUD Piteşti.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt reducerea emisiilor de carbon în municipiul Piteşti; realizarea unui proiect ce vizează crearea unui sistem de management al traficului şi măsuri pentru gestionarea durabilă a parcărilor în municipiu, în termen de 20 de luni de la semnarea contractului de finanţare, rezultând realizarea următoarelor obiective investiţionale:

Citiți și: Se schimbă tot! Permis de conducere de la 17 ani în România

– Implementarea unui sistem de management integrat al traficului, a unui sistem de monitorizare video, inclusiv pentru transportul public de călători (ITS 1);

– Managementul parcărilor şi implementarea de panouri informative la intrarea în municipiul Piteşti (5 panouri);

– Crearea unei baze de date GIS cu Informaţii de Trafic şi Călătorie şi prezentarea stadiului reţelei prin mijloace media publice (Radio, TV, Internet, Aplicaţii);

– Stimularea dezvoltării unui sistem de transport public eficient şi atractiv care să deservească într-un mod echilibrat locuitorii municipiului Piteşti prin crearea unui sistem de management al traficului şi măsuri pentru gestionarea durabilă a parcărilor în municipiu, pe parcursul a 20 de luni.

Valoarea totală a proiectului este de 42.864.747,92 lei, din care contribuție Uniunea Europeană în valoare de 31.968.556,04 lei și Contribuţie naţională în valoare de 4.889.308 de lei.

Data de finalizare a proiectului este 28.02.2022.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90