EcoMoto 930×122

puncte de transfer

PITEȘTI: PUNCTE DE TRANSFER PENTRU TRANSPORT

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliul Local Pitești de luna aceasta se află devizul general pentru o nouă investiție cu bani europeni.

Este vorba despre proiectul de amenajare a unor puncte de transfer „pentru integrarea operațională a transportului urban și periurban”.

Citiți și: Vești bune! Este oficial: elevii primesc bani!

Conform devizului, valoarea investiției ar urma să fie de 3.818.000 lei. Primul punct de transfer ar urma să fie realizat în parcarea Bowling, iar al doilea pe strada Gheorghe Doja.

Aici vor fi amenajate alveole pentru oprirea microbuzelor, vor fi instalate cabine de bilete, containere pentru toalete publice, totemuri digitale pentru orarul de transport, camere video de supraveghere.

Citiți și: Decizie dură privind transportul în comun! Șoferii sunt obligați

De asemenea, vor fi amenajate și săli de așteptare călători și stații acoperite. Băncile din sălile de așteptare călători vor fi dotate cu posturi de încărcare USB pentru dispozitivele mobile. Vor fi făcute și alei, spații verzi, zone pentru deșeuri, dar și rețele de utilități.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3