Donaris 930 x 122

puncte de transfer

PITEȘTI: PUNCTE DE TRANSFER PENTRU TRANSPORT

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliul Local Pitești de luna aceasta se află devizul general pentru o nouă investiție cu bani europeni.

Este vorba despre proiectul de amenajare a unor puncte de transfer „pentru integrarea operațională a transportului urban și periurban”.

Citiți și: Şoferii care nu plătesc taxele rutiere vor fi urmăriţi

Conform devizului, valoarea investiției ar urma să fie de 3.818.000 lei. Primul punct de transfer ar urma să fie realizat în parcarea Bowling, iar al doilea pe strada Gheorghe Doja.

Aici vor fi amenajate alveole pentru oprirea microbuzelor, vor fi instalate cabine de bilete, containere pentru toalete publice, totemuri digitale pentru orarul de transport, camere video de supraveghere.

Citiți și: Argeş: Transport ilegal depistat de poliţişti, firmă amendată

De asemenea, vor fi amenajate și săli de așteptare călători și stații acoperite. Băncile din sălile de așteptare călători vor fi dotate cu posturi de încărcare USB pentru dispozitivele mobile. Vor fi făcute și alei, spații verzi, zone pentru deșeuri, dar și rețele de utilități.

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441