EcoMoto 930×122

examen auto pitesti

PITEŞTI: REORGANIZARE LA PROBA PRACTICĂ PENTRU PERMIS AUTO

Prefectul Emanuel Soare a vorbit despre situaţia de la examenul pentru permis auto, acolo unde aproximativ 4.200 de candidaţi se programaseră, însă nu au avut şansa să arate ce ştiu la volan, din pricina pandemiei.

Citiți și: Exclusiv. Informația zilei! Unde se va susține Examenul Auto, la Pitești

Cum activitatea a fost reluată, Emanuel Soare a făcut precizări legate de cum se vor desfăşura examinările la traseu.

Două ture şi dublarea numărului de poliţişti examinatori

Citiți și: Pitești: Zeci de oameni la examenul auto pentru proba practică cu polițiști noi!

„Am crescut numărul examinatorilor auto. De la cinci, şase, acum avem 12 evaluatori şi testările se fac în două ture. Nu mai acceptăm ca sincopele să fie atât de multe. Am impus o serie de reguli specifice acestei perioade. Mă duc să văd cum se desfăşoară lucrurile, mă interesează feedback-ul elevilor, cum se respectă măsurile ş.a.m.d. Am solicitat Primăriei să intervină în acea zonă de la Stadion pentru a asigura condiţii proprii.”

Un prim lucru care trebuie făcut pentru asigurarea unor „condiţii proprii” ar fi să se amenajeze toalete ecologice în zonă. Anul trecut, după cum am văzut, candidaţii îşi făceau nevoile în tufiş.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90