930×122 CAPRA 5

examen auto pitesti

Pitești: Schimbare radicală la proba de traseu – în acest weekend

O echipă de 8 examinatori din județul Vâlcea participă astăzi și mâine la proba practică a examenului pentru permis, în Argeș.

Citiți și: Exclusiv. Informația zilei! Unde se va susține Examenul Auto, la Pitești

Potrivit prefectului de Argeș, Radu Perianu, polițiștii lucrează alături de cei din județul nostru în urmă unei colaborări cu Prefectura Vâlcea.

Citiți și: Proba de traseu la Piteşti: Cu examinatorii din Vâlcea a crescut puternic numărul promovaţilor

„Demersul a fost făcut ca să reducem timpul de așteptare pentru cei care trec de proba teoretică și apoi așteaptă și câteva luni ca să își arate cunoștințele la volan.

Vreau să fiu clar, echipa de la Vâlcea este detașată în județul nostru în acest weekend. Examinatorii nu vor fi permanent alături de cei din Argeș.

Îi mulțumesc prefectului județului Vâlcea, Sebastian Fârtat pentru sprijinul acordat și polițiștilor vâlceni care au acceptat să ne vină în sprijin.

Încercăm în continuare să găsim alte soluții pentru a rezolva această situație care s-a creat în timp și este nevoie tot de timp pentru a aduce programările la o perioadă decentă”, a fost mesajul transmis de Radu Perianu, prefectul județului Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

6 comentarii

  • Vasile spune:

    Macar o singura data pe an sa dea examen si instructorii

  • RozescuFlorentin spune:

    Sunt la redobândire și intenționat nu dau permisul!
    Bulgaru și alți comuniști ca el nu au ce cauta în politie!
    Sper sa calce pe bec și sa ajungă paznici fiindcă acesta este nivelul lor!

  • Cititor spune:

    Foarte isteț🤣 Dar daca este nevoie de mai multi examinatori,dc nu școleste prefectul mai multi politisti pt a fi examinatori? Cei de la Valcea,vin moca? Se cazeaza pe banii lor? Nu sunt platiti pt aceste ore suplimentare? 🤣🤣🤣

  • Arabela spune:

    Dar de ce in jud arges se da examenul auto la 4 5 luni de cand iei sala in alte judete se da la 3 saptamani maxim 1 luna si in arges la 4 5 luni ca sa expire dosarul cursantului aici si scolile au vina si prefectul si multe hoti in arges

  • Corina spune:

    La Vâlcea, după sala, puteam sa dau la o săptămână, la 2 sau la 3, la alegere. Deci, la O SĂPTĂMÂNĂ…. Nu la 4 sau 5 luni ca la noi.

  • T spune:

    Am permis de la pitesti!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90