Donaris 930 x 122

administratori

PITEȘTI: STAI LA BLOC? IEI AMENDĂ DACĂ NU FACI ASTA

Pitești: Stai la bloc? Iei amendă dacă nu faci asta. Potrivit unei Hotărâri de Consiliu Local, proprietarii de imobile ori apartamente la bloc din Piteşti au anumite obligaţii.

Citiți și: Luna aceasta se dau amenzi uriașe!

Astfel, „deţinătorii, administratorii sau chiriaşii de imobile sau apartamente au obligaţia să execute, în condiţiile legii, lucrările de reparare, întreţinere şi conservare a locuinţelor şi anexelor gospodăreşti şi să remedieze defecţiunile apărute la instalaţiile de apă, încălzire, la coloanele de scurgere şi canale, să asigure igiena în imobilele deţinute sub orice formă prin activităţi de curăţare, dezinsecţie şi deratizare.”

De asemenea, proprietarii, administratorii sau chiriaşii trebuie să asigure, potrivit legii, „zugrăvirea şi vopsirea părţilor exterioare ale clădirilor, înlocuirea jgheaburilor, burlanelor degradate, întreţinerea acoperişurilor şi învelitorilor, precum şi efectuarea celorlalte lucrări de reparaţii şi întreţinere la faţadele imobilelor.”

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Nerespectarea acestor reguli atrage amenzi de la 100 la 200 de lei pentru persoanele fizice şi de la 400 la 800 de lei pentru persoanele juridice.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3