930×122 CAPRA 5

coronavirus

POIANA LACULUI: BARURILE, RESTAURANTELE ȘI FRIZERIILE AU FOST ÎNCHISE

La Poiana Lacului au fost luate toate măsurile impuse de ordonanța militară intrată în vigoare săptămâna aceasta. Barurile, restaurantele, frizeriile și alte afaceri locale ce implică aglomerări de persoane și-au sistat activitățile.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

„Sunt foarte puține persoane care mai vin la Primărie”

Au fost luate însă și alte măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

„Am discutat cu cei care dețin magazine alimentare pe teritoriul comunei să permită intrarea în unitate a maximum trei-patru persoane simultan.

La Primăria Poiana Lacului, programul cu publicul a fost restrâns la intervalul orar 9-12, cu accesul a cel mult patru persoane. Oricum, sunt foarte puține persoane care mai vin la Primărie. Toți cei care intră în instituție sunt notați cu data și ora accesului, astfel încât, dacă se întâmplă ca cineva să aibă infecție, să putem ști cu cine a intrat în contact, ca să-i izolăm”, declară pentru ePitești Ion Dumitrache, primarul comunei Poiana Lacului (foto).

În Primărie și în școlile din comună a fost făcută dezinfecție.

Pe teritoriul localității se află izolate la domiciliu trei persoane.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3