EcoMoto 930×122

piete inchise

PREFECTURA TRANSMITE PRIMARILOR SĂ REZOLVE PROBLEMA PIEŢELOR ÎNCHISE

A fost protest spontan, în această dimineaţă, în faţa Prefecturii Argeş. Au venit pieţarii, nemulţumiţi de faptul că nu îşi mai pot desfăşura activitatea în spaţii închise (detalii, AICI). Mai mulţi reprezentanţi ai acestor comercianţi au fost primiţi la sediul Prefecturii, în vederea clarficării situaţiei şi a găsirii unor soluţii.

Citiți și: Protest uriaș la Carrefour!

În urma întâlnirii, autorităţile au comunicat că s-au analizat soluțiile propuse în ședința susținută de prefect cu reprezentanții primăriilor care au în subordine piețe agroalimentare și s-au identificat soluții individualizate pentru fiecare sector comercial în parte (legume si fructe, lactate, carne).

„Comercianții au agreat soluțiile identificate pentru ca activitatea lor să poată continua, iar prefectul i-a asigurat că acestea vor fi implementate în cel mai scurt timp. Piețele urmează să fie reorganizate astfel încât activitățile comerciale să se desfășoare în spații deschise conform prevederilor HG 935/05.11.2020. Totodată, prefectul Emanuel Soare le-a garantat acestora că nu își vor pierde standurile, ba chiar au fost identificate posibilități prin care să se poată crește numărul de standuri în piețele nou organizate”, a transmis Instituţia Prefectului.

Citiți și: Atenție, șoferi! Trafic paralizat pe autostradă!

Prefectul a transmis o circulară către primăriile care au în subordine piețe agroalimentare, sau au autorizat asemenea activități private, în care le solicită acestora să ia de îndată măsuri pentru a asigura condiții corespunzătoare pentru comercianții agricoli, cum ar fi montarea de corturi sau alte structuri care să asigure un acoperiș deasupra locului în care producătorul își expune produsele, asigurarea accesului la curent electric, asigurarea unor surse de încălzire, etc.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Nicolaescu spune:

    Buna ziua,

    Ne puteti comunica si noua cate cazuri de Covid sunt la Primaria Pitesti ?
    De ce se ascunde faptul ca sunt birouri in care toti salariatii subt deja bolnavi ?
    Atentie, cine are treaba pe acolo, rezolvati problema si cu ajutorul Covidului….

  • Marius spune:

    De ce nu dati jos și pereții Kaufland ului?!?!Am ajuns batjocura Uniunii Europene

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3