930 x122 grota rece

ion georgescu

PREMIU PENTRU ORAȘUL MIOVENI

Premiu pentru orașul Mioveni. În perioada 25-27 aprilie 2018, primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a luat parte la cea de-a 27-a ediţie a Adunării Generale a Asociaţiei Oraşelor din România.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Evenimentul a reunit primari şi alţi participanţi din oraşele din întreaga ţară şi principalii parteneri de dialog ai administrațiilor locale din ministere şi comisii parlamentare, conform „Programului Adunării Generale AOR 2018”.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Cu această ocazie, primarul Ion Georgescu a primit distincția „Performanță și succes în administrația publică”.

“Este un premiu care mă onorează și care a fost obținut prin intermediul colegilor din Primărie și din Consiliul Local Mioveni, alături de care am reușit să performăm în domeniul administrativ.

Totodată, reprezintă o apreciere a muncii noastre de echipă și consider că merită dedicat tuturor cetățenilor orașului.“, declară Ion Georgescu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3