Donaris 930 x 122

administratori

PREȘEDINȚII ȘI ADMINISTRATORII DE BLOC DIN MIOVENI, BĂGAȚI ÎN ȘEDINȚĂ

Luni, 4 noiembrie  2019, de la ora 17, în sala de ședințe a Primăriei Mioveni va avea loc o întâlnire informativă  cu preşedinţii şi administratorii asociaţiilor de proprietari/locatari din oraș.

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

Printre subiectele aflate pe ordinea de zi se numără Ordonanța nr. 21/27.08.2019 referitoare la modificarea termenului prevăzut pentru obținerea certificatului de pregătire profesională.

Un alt subiect va fi prezentarea situației financiare a asociațiilor de proprietari/locatari, mai exact a debitelor restante ale acestora la furnizorul SC Servicii Edilitare Mioveni SRL.

Citiți și: Bilanțul nenorocirii din Curtea de Argeș: Victime multiple și un decedat

De asemenea, vor fi discutate și alte probleme legate de activitatea asociațiilor.

Președinții și administratorii asociațiilor de proprietari/locatari sunt invitați de Primăria Mioveni să participe la această ședință și să prezinte problemele pe care le au ori diverse sesizări din partea cetățenilor pe care îi reprezintă.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3