930 x122 grota rece

bârla

PRIMAR DIN ARGEȘ, IMPRESIONAT: „A FOST O ZI MEMORABILĂ”

Primar din Argeș, impresionat: „A fost o zi memorabilă”.

Citiți și: Anunț important! Se întâmplă în această localitate din județ

După cum v-am informat la timpul respectiv, în luna mai a acestui an, Gheorghe Voicu, primarul Bârlei, a semnat o declaraţie de intenţie pentru înfrăţirea comunei pe care o administrează cu localitatea Parcova din raionul Edineţ, din Republica Moldova (detalii, AICI). Ulterior, acordul a fost semnat cu ocazia evenimentului ,,Fii satului” (subiectul pe larg, AICI).

Citiți și: Limba română, limba oficială în Republica Moldova

Recent, Gheorghe Voicu a fost în vizită în raionul Edineţ, acolo unde a avut loc semnarea unui alt acord de înfrățire, între localitățile Berchişeşti (Suceava), Parcova-Edineţ (Republica Moldova) și Mahala-Bucovina de Nord (Ucraina).

,,A fost o zi memorabilă, simţind, trăind şi petrecând românește împreună cu Marcel Snegur (primarul gazdă), Elena Nandris (primar Mahala), Marcu Marcel (primar Lunca Botoșani), Zenovia Ţăran (Berchişeşti-Suceava), Vasile Sita (consilier local), Ion Neculce (Iași), Petru Frunze, George Simion (preşedinte Acțiunea 2012) și Valeriu Matei (academician şi director al Institutului Cultural Român din Chișinău).”, afirmă Gheorghe Voicu, primarul comunei argeșene Bârla.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90