New Profesional Consult 930 x 122

mioveni

PRIMĂRIA MIOVENI TRIMITE ELEVII ÎN TABĂRĂ

Primăria Mioveni trimite elevii în tabără. 100 de elevi din orașul Mioveni sunt trimiși în tabără la mare de către autorităţile locale. Tabăra are loc în perioada 10 – 24 iulie 2017.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Copiii vor pleca în două serii și vor petrece câte 7 zile în stațiunea Eforie Sud.

Potrivit Primăriei Mioveni, criteriile de selecţie a elevilor care-și vor petrece o săptămână la mare sunt aceleași ca şi în anii anteriori: elevii cu situaţie financiară precară, cei cu rezultate foarte bune la învăţătură, elevii care au participat şi au obţinut rezultate bune la concursurile naţionale, cei care participă la diverse activităţi organizate de Primărie, Centrul Cultural, Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia și Clubul Elevilor şi elevii cu vârsta cuprinsă între 11 şi 16 ani.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Copiii vor fi însotiţi de supraveghetori şi vor beneficia în mod gratuit de asistență medicală. Cheltuielile pentru transport, cazare şi masă vor fi suportate de Consiliul Local şi Primăria Mioveni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3