EcoMoto 930×122

craciun

PRIMĂRIA NU RENUNŢĂ LA MOŞ CRĂCIUN

Din cauza Covid, soarta sărbătorilor de iarnă e pecetluită. Vom „petrece” în carantină, fără posibilitatea de a ieşi cu mic, cu mare, în centrul Piteştiului aşa cum obişnuiam în anii trecuţi. În plus, chiar dacă printr-o minune s-ar renunţa la carantina de noapte, adunările de persoane în spaţii publice cu siguranţă nu vor fi permise.

Citiți și: Tensiune maximă în centrul Piteștiului. Poliția e acolo!

Totuşi, Primăria Piteşti nu a renunţat la ideea de a avea un oraş gătit ca de sărbătoare şi a început să monteze ornamentele pe stâlpii de la Strada Mare, dar şi pe principalele artere din municipiu.

Cum în Piaţa Primăriei este un şantier în toată regula, unde se lucrează în vederea reabilitării zonei amintite, municipalitatea a căutat alte soluţii şi, se pare, le-a şi găsit.

Citiți și: Crăciunul aduce bogății la Dacia: Surprize generoase în plicurile angajaților!

Moş Crăciun, renii, cadourile şi alte obiecte care-i încântă pe cei mici au fost aduse în Piaţa Vasile Milea, lângă Biserica Sf. Gheorghe.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Marius spune:

    De ce exagerări?Nu este normal ce se întâmplă?Avem dreptul la viață și la moarte,dacă dorim!!!!!!Terminat-o cu aceste stiri de toată jena.

  • Andrri spune:

    Pai nu este normal, măcar atât sa avem si noi. Așa vom mai uita un pic de situație .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3