New Profesional Consult 930 x 122

craciun

PRIMĂRIA NU RENUNŢĂ LA MOŞ CRĂCIUN

Din cauza Covid, soarta sărbătorilor de iarnă e pecetluită. Vom „petrece” în carantină, fără posibilitatea de a ieşi cu mic, cu mare, în centrul Piteştiului aşa cum obişnuiam în anii trecuţi. În plus, chiar dacă printr-o minune s-ar renunţa la carantina de noapte, adunările de persoane în spaţii publice cu siguranţă nu vor fi permise.

Citiți și: CUM FUNCȚIONEAZĂ PIEȚELE DIN PITEȘTI ÎNTRE 24 DECEMBRIE ȘI 2 IANUARIE

Totuşi, Primăria Piteşti nu a renunţat la ideea de a avea un oraş gătit ca de sărbătoare şi a început să monteze ornamentele pe stâlpii de la Strada Mare, dar şi pe principalele artere din municipiu.

Cum în Piaţa Primăriei este un şantier în toată regula, unde se lucrează în vederea reabilitării zonei amintite, municipalitatea a căutat alte soluţii şi, se pare, le-a şi găsit.

Citiți și: DSP ARGEȘ: SECRETUL UNEI ALIMENTAȚII SĂNĂTOASE DE CRĂCIUN ȘI ANUL NOU

Moş Crăciun, renii, cadourile şi alte obiecte care-i încântă pe cei mici au fost aduse în Piaţa Vasile Milea, lângă Biserica Sf. Gheorghe.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Marius spune:

    De ce exagerări?Nu este normal ce se întâmplă?Avem dreptul la viață și la moarte,dacă dorim!!!!!!Terminat-o cu aceste stiri de toată jena.

  • Andrri spune:

    Pai nu este normal, măcar atât sa avem si noi. Așa vom mai uita un pic de situație .

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441