New Profesional Consult 930 x 122

colectare deșeuri

Primăria Piteşti anunţă: Se desfiinţează o platformă de colecare a deşeurilor

Primăria Piteşti anunţă: Se desfiinţează o platformă de colecare a deşeurilor.
„Ca urmare a solicitării Asociației de proprietari K4 cât și din verificările efectuate în teren, Primăria Municipiului Pitești a dispus desființarea platformei de colectare a deșeurilor municipale din strada Ion P. Comăneanu, bloc K4, cartier Craiovei, începând de astăzi, 14.03.2022.
Locatarii arondați platformei desființate sunt rugați să depoziteze deșeurile municipale la punctul de colectare, prevăzut cu containere îngropate, situat la intersecția dintre strada Tineretului și strada Augustin Z.N.Pop – parcarea din fața terenului de sport ,,Aripi””, precizează municipalitatea într-un comunicat.
(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Sorin spune:

    Sa o aduca in trivale de fapt nu una 100 se vefe tresba ca nu stiti sa reciclati cat mai multe mai comod mai rapid si mai curati

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3