Donaris 930 x 122

golani

PRIMĂRIA PITEŞTI DECLARĂ RĂZBOI GOLANILOR

Primăria Piteşti declară război golanilor. În ultima vreme, ca răspuns la numeroase solicitări primite de la cetăţeni, Poliţia Locală a municipiului Piteşti a făcut mai multe acţiuni de control în zone unde diverse persoane deranjează ordinea şi liniştea publică.

Citiți și: Pericol pentru oameni! Alertă într-un cartier piteștean

Au fost date amenzi, unii tineri care au făcut mizerie pe jos au fost puşi să dea cu mătura, alţii au fost sancţionaţi cu aversisment. Astfel de acţiuni vor continua, dă asigurări Primăria.

„Poliţia Locală a municipiului Piteşti va intensifica acţiunile de control şi va încerca, prin mijloacele specifice de care dispune, să descurajeze comportamentul acelora care săvârşesc fapte antisociale prin nepăsarea, comoditatea şi nesimţirea de care dau dovadă.

Citiți și: De ce au fost amendați mai mulți comercianți de mărțișoare din Pitești

Ne bazăm pe implicarea reală a cetăţenilor de bună credinţă, constând în anunţarea promptă a Poliţiei Locale la numărul de telefon 0248.210.230 (dispecerat) şi, prin efortul nostru comun, avem speranţa că situaţia se va îmbunătăţi în cel mai scurt timp.”, susţine municipalitatea.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3