NOR CURIER 930X122

bazin

Primăria Pitești, investiție de peste 1.700.000 € pentru Bazinul Olimpic

Consiliul Local al municipiului Pitești urmează să dezbată în următoarea ședință, care va avea loc joi, 28 octombrie, un proiect de hotărâre privind alocarea de fonduri din bugetul local pentru a doua etapă de reabilitare și modernizare a Bazinului Olimpic.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Prima etapă este în curs de derulare și a fost finanțată cu bani europeni, dar o serie de lucrări importante nu a fost prinsă în proiect.

Acum s-a decis alocarea sumei de 8.439.679,47 de lei, inclusiv TVA, adică aproximativ 1.704.985 € (la un curs de 1 euro = 4,95 lei) pentru o nouă serie de investiții.

Citiți și: Se lucrează intens pe autostradă! Atenție, trafic deviat!

Cele mai multe fonduri vor fi cheltuite pentru instalații și amenajări interioare.

Reamintim că luna trecută, primarul Cristian Gentea a anunțat oficial într-o conferință de presă că Bazinul Olimpic din Pitești are un nou proiectant.

În ceea ce privește termenul de finalizare al proiectului, la începutul lunii iulie a acestui an, Cristina Munteanu, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Pitești, declara că luna Noiembrie a anului 2022 este noul termen la care va fi gata Bazinul Olimpic. 

Consultă întreg proiectul de Hotărâre, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Vlad spune:

    E perfect. In plina criza sanitara construim sali de sport, stadioane, bazine de înot. Ce nevoie e de spitale?! Parca suntem o nație de cretini.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3