SPALATORIE MURAY  930×122

bazin

Primăria Pitești, investiție de peste 1.700.000 € pentru Bazinul Olimpic

Consiliul Local al municipiului Pitești urmează să dezbată în următoarea ședință, care va avea loc joi, 28 octombrie, un proiect de hotărâre privind alocarea de fonduri din bugetul local pentru a doua etapă de reabilitare și modernizare a Bazinului Olimpic.

Citiți și: Cum arată Sala Polivalentă acum și cine va fi manager

Prima etapă este în curs de derulare și a fost finanțată cu bani europeni, dar o serie de lucrări importante nu a fost prinsă în proiect.

Acum s-a decis alocarea sumei de 8.439.679,47 de lei, inclusiv TVA, adică aproximativ 1.704.985 € (la un curs de 1 euro = 4,95 lei) pentru o nouă serie de investiții.

Citiți și: Stradă importantă din Pitești, modernizată cu peste 130.000 €

Cele mai multe fonduri vor fi cheltuite pentru instalații și amenajări interioare.

Reamintim că luna trecută, primarul Cristian Gentea a anunțat oficial într-o conferință de presă că Bazinul Olimpic din Pitești are un nou proiectant.

În ceea ce privește termenul de finalizare al proiectului, la începutul lunii iulie a acestui an, Cristina Munteanu, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Pitești, declara că luna Noiembrie a anului 2022 este noul termen la care va fi gata Bazinul Olimpic. 

Consultă întreg proiectul de Hotărâre, AICI.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Vlad spune:

    E perfect. In plina criza sanitara construim sali de sport, stadioane, bazine de înot. Ce nevoie e de spitale?! Parca suntem o nație de cretini.

570×90 MAIA