New Profesional Consult 930 x 122

noroaie

Primăria Piteşti, precizări privind două străzi cu probleme

Primăria Piteşti, precizări privind două străzi cu probleme.

Citiți și: Gentea: ”Continuăm să facem ce am promis: ne ocupăm cu prioritate de străzile de pământ din Pitești!„

Referitor la două străzi neasfaltate care sunt acoperite de noroaie şi pline de gropi – mai cu seamă în sezonul rece, Primăria Piteşti ne-a informat:

„În ceea ce priveşte strada Jan Constantinescu, o porţiune de 145 de metri (cea dinspre str. Nicolae Brânzeu) este domeniu public. Restul străzii se află în litigiu şi nu se poate interveni”, transmite Cristina Munteanu (foto), purtător de cuvânt şi consilier pe probleme de comunicare în cadrul Primăriei.

 

 

Precizarea vine în contextul în care locatarii au reclamat în repetate rânduri starea deplorabilă a drumului. Situaţia juridică este cunoscută de mai bine de un an, însă iată, până în acest moment nu s-a găsit o cale amiabilă de rezolvare a problemei şi aceasta se dispută în instanţă.

O altă reclamaţie este în legătură cu str. Petre Ispirescu (detalii, AICI – Mai rău ca la ţară! Stradă din Piteşti, plină de noroi şi gropi).

„Strada Petre Ispirescu nu este în domeniu public, nu se poate interveni”, ne-a mai transmis Cristina Munteanu.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Dorel spune:

    De ce au dat autorizații de construire dacă e in litigiu.oamenii care locuiesc acolo ce treaba au cu litigiu lor. O escrocherie făcută de Primărie

  • Dorel spune:

    Când faci branșament la apa-canal și gaze, plătești la Primărie ca spargi strada,atunci e a lor. Când trebuie făcută nu mai e a lor 🤣🤣🤣

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90