930×122 CAPRA 5

cristian gentea

PRIMARUL GENTEA A „DESCINS” LA TAXE ŞI IMPOZITE

Primarul Cristian Gentea a verificat astăzi, în teren, modul de implementare a măsurilor dispuse la Direcția de Taxe și Impozite. Din 23 noiembrie 2020, activitatea de administrare a impozitelor și taxelor locale în cazul persoanelor fizice și juridice se desfășoară în condiții mult îmbunătățite în imobilul „Casa Cărții”, situat în Bulevardul Republicii nr. 81, bloc G1 parter (fostul spațiu expozițional).

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

„Pentru perioada următoare, primarul Gentea a dispus crearea unor circuite externe și pentru ghișeele de plată a abonamentelor pentru elevi și pentru persoane cu dizabilități. Astfel va scădea timpul de așteptare al cetățenilor pentru accesul în incintă și se va asigura o și mai bună fluidizare a circuitelor. Reamintim că piteștenii au posibilitatea folosirii serviciilor on line pentru depunerea declarațiilor sau pentru plata taxelor și a impozitelor. Termenul de depunere a declarațiilor de stabilire a taxei de salubrizare a fost prelungit până la data de 28 decembrie a anului curent. De asemenea, termenul de plată a taxei de salubrizare pentru lunile noiembrie și decembrie 2020 a fost prelungit până la data de 31 martie inclusiv, fără penalități”, a transmis Primăria pe pagina oficială de Facebook.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

4 comentarii

  • Constantin spune:

    Să descindă și pe străzi și bulevarde să vadă ce se petrece în trafic în Pitești. BĂTAIE DE JOC!!!
    Bară la bară și nici un polițist să dirijeze traficul.

  • Nedelcu Cristian spune:

    Bai frate, trebuie sa vina primaru’ sa le aduca lumina ! Pe cei de la taxe nu ii ducea capul sa faca ceva pt fluidizarea cozilor ? Sau ii durea la basca !?

  • cosmin spune:

    avazut nesimtirea cocoanelor de acolo ???

  • geo spune:

    Bordurile din Pitesti de pe strada IC BRATIANU sunt tot la fel de inalte ca cele ce au fost schimbate, Acestea fac imposibila parcarea corecta. Oare nu au vazut si ei cum sunt contruite parcarile in alte orase Ex. Baia Mare.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90