NOR CURIER 930X122

ion georgescu

PRIMARUL GEORGESCU, MESAJ PENTRU TOȚI LOCUITORII MIOVENIULUI

Primarul Ion Georgescu transmite un mesaj pentru toți locuitorii Mioveniului.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

“Dragi locuitori ai oraşului Mioveni,

La cumpăna dintre ani, doresc să vă transmit cele mai călduroase urări de bine, sănătate, liniște și bucurii și să aveți speranța unei vieți mai bune, deoarece încheiem împreună un an în care am reușit să realizăm lucruri importante pentru oraşul Mioveni.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Vom începe anul 2018 cu multe provocări, un an în care am obligația să îmi continui angajamentele asumate în momentul în care mi-ați acordat încrederea dumneavoastră.

Doresc să vă asigur de tot respectul, disponibilitatea și susținerea mea. Am convingerea că împreună vom realiza cele mai ambițioase proiecte pentru oraşul nostru, iar în final să putem spune că Mioveniul este oraşul în care ne dorim să trăim în pace socială!

Să avem realizări și să fim mai întelegători unii cu alţii, şi la bine, dar şi la rău! La mulţi ani!”, transmite primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3