930X122 MAIA

automobile dacia

PRIMARUL GEORGESCU ȘI NOUL ȘEF DE LA DACIA AU BĂTUT PALMA

Primarul Georgescu și noul șef de la Dacia au bătut palma. La sediul Primăriei orașului Mioveni a avut loc astăzi o întâlnire între conducerea companiei Automobile Dacia și reprezentanții administrației publice locale.

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

Christophe Dridi ocupă funcţia de director general al Automobile Dacia şi al Groupe Renault România de la 1 ianuarie 2019, iar aceste întrevederi între conducerea Dacia şi autorităţile locale au caracter periodic şi vizează buna cooperare dintre companie şi comunitatea locală.

Citiți și: Soarta lui Ion Georgescu, decisă acum la Tribunalul Argeș!

”În persepectiva derulării unor proiecte comune de interes social și administrativ cu scopul dezvoltării comunității locale, am purtat o discuție constructivă și profundă cu domnul Christophe Dridi, director general Automobile Dacia și Groupe Renault România.

Domnia sa împreună cu echipa de conducere a Uzinei Dacia au răspuns cu interes propunerilor venite din partea administrației orașului, dându-ne asigurări că vom continua o serie de investiții și proiecte comune, foarte importante pentru ambele părți”, a punctat primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

Edilul a precizat și că ”deschiderea de care a dat dovadă noul director general Christophe Dridi demonstrează implicarea companiei în susținerea și dezvoltarea unor obiective în interesul comunității din Mioveni, din care și Uzina Dacia face parte de peste 50 de ani”.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3