EcoMoto 930×122

anvelopare termica

PRIMARUL GH. BOȚÂRCĂ: ANVELOPAREA BLOCURILOR DIN TOPOLOVENI SE APROPIE DE 90%

Continuă anveloparea termică a blocurilor din Topoloveni în baza contractului de finanțare pentru implementarea proiectului “Eficientizarea energetică a clădirilor rezidențiale aflate în zona Calea București”, încheiat între Autoritatea locală și Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia.

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș! Impact violent

„Am depus deja proiectul tehnic pentru cele mai recente cinci blocuri care intră în această procedură. Cu acestea, anveloparea blocurilor din Topoloveni se apropie de 90%, ceea ce înseamnă că ne îndreptăm cu pași repezi de finalul demersului nostru început în urmă cu 15 ani”, a declarat, pentru ePitești.ro, primarul orașului Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă.

Un proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020

Citiți și: Argeș: Act de teribilism! Un bărbat trăiește clipe de groază

Noua etapă are în vedere creșterea eficienţei energetice a blocurilor: P38 (strada Parcului, nr. 6), P28 A (strada Parcului, nr. 15), P40 (strada Parcului, nr. 10A), P27 (strada Parcului, nr.11) și P56 (strada Înv. Biolaru, nr.9) prin reabilitare termică, implementarea unui iluminat eficient energetic, precum și utilizarea resurselor de energie regenerabilă – panouri fotovoltaice.

Proiectul se ridică la 4.440.821,50 de lei și este finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020 – ”Sprijinirea eficientei energetice, a gestionarii inteligente a energiei și a utilizarii energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice și în sectorul locuințelor”, iar lucrările vor începe cât de curând.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3