EcoMoto 930×122

gheorghe botarca

PRIMARUL GH. BOȚÂRCĂ: FACEM O NOUĂ STRATEGIE, 2021-2027, DE DEZVOLTARE A ORAȘULUI TOPOLOVENI

Joi, la Primăria Topoloveni a avut loc o ședință de lucru a aparatului de specialitate al primarului orașului, în care s-a discutat, printre altele, noua strategie de dezvoltare a localității.

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș! Impact violent

„Facem o nouă strategie de dezvoltare a Topoloveniului, 2021-2027, adaptată la cerințele actuale și cu respectarea Ordonanței 88. Noua strategie presupune alimentare cu gaze/extindere rețele, lucrări la linia de centură și continuarea  lucrărilor la trotuare și pistele de bicicletă, asocierea cu comuna Priboieni pe partea de extindere a gazelor etc. Raportându-ne tot la ordonanța 88, noi (aparatul de  specialitate al primarului și al Consiliului Local Topoloveni) urmărim îndeaproape ce noi proiecte sau programe vor fi finanțate, ca să le identificăm și să vedem dacă ele corespund necesităților noastre, pentru a le implementa”, a declarat, pentru ePitesti.ro, primarul orașului Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă.

 

Citiți și: Argeș: Act de teribilism! Un bărbat trăiește clipe de groază

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90