930 x122 grota rece

bârla

PRIMARUL GHEORGHE VOICU: „PRIMĂRIA BÂRLA NU ESTE ÎNDATORATĂ”

În cadrul ședinței de Consiliu Local Bârla desfășurate în prima decadă a acestei luni, la propunerea primarului Gheorghe Voicu a fost aprobată, printre altele, achiziționarea de măști de protecție pentru toți cetățenii localității, „având în vedere că în curând este posibil să fie introdusă obligativitatea purtării măștii pe domeniul public”.

Citiți și: Argeș. Nenorocire: Trei persoane găsite fără viață, acum, într-o casă!

În cadrul aceleiași ședințe, dincolo de ordinea de zi a plenului, primarul le-a amintit consilierilor locali că, înainte de a fi membri ai unor partide politice, au obligația de a informa corect cetățenii cu privire la hotărârile care se iau și problemele comunei.

În acest sens, primarul le-a solicitat consilierilor să dezmintă falsele informații referitoare la îndatorarea comunei. „Primăria Bârla nu este îndatorată!”, a fost mesajul edilului-șef al localității, Gheorghe Voicu.

Citiți și: S-a deschis primul market din comuna Bârla

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90