Donaris 930 x 122

demis

PRIMARUL ION BAICEA, DEMIS

Primarul Ion Baicea, demis. Instituția Prefectului – Județul Argeș a emis astăzi ordinul cu privire la constatarea încetării înainte de termen a mandatului de primar al orașului Costești al lui Ion Baicea.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

„Ordinul a fost emis ca urmare a adresei Agenției Naționale de Integritate prin care se aduce la cunoștința Instituției Prefectului – Județul Argeș că raportul de evaluare cu privire la starea de incompatibilitate în care s-a aflat Ion Baicea, primar al orașului Costești, a rămas definitiv prin Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție a României 90/10.01.2020 și se solicită comunicarea măsurilor dispuse la finalizarea procedurilor disciplinare, cu respectarea prevederilor art. 25 alin. (1) – (4) din Legea nr.176/2010 privind integritatea în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice, pentru modificarea şi completarea Legii nr. 144/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Integritate, precum şi pentru modificarea şi completarea altor acte normative”, transmite Instituția Prefectului.

Ion Baicea (PNL) are la dispoziție 10 zile în care poate ataca ordinul în instanța de contencios administrativ, la Tribunalul Argeș.

Citiți și: Primar prins băut la volan. A mâncat zăpadă ca să îi scadă alcoolemia

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90