Donaris 930 x 122

buget

PRIMARUL MIOVENIULUI, ÎNTÂLNIRI ÎN CARTIERE CU CETĂȚENII

Primăria oraşului Mioveni organizează dezbateri cu cetăţenii pe marginea bugetului local pentru anul 2015. Discuţiile asupra priorităţilor pentru noul an vor începe luni, 17 ianuarie, şi se vor încheia duminică, 1 februarie.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Vor avea loc întâlniri zonale cu cetăţenii, la care vor participa primarul  Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache, consilieri locali, personalul de specialitate din Primărie şi directori ai instituţiilor subordonate.

Sugestiile şi propunerile celor interesaţi referitoare la proiectele prevăzute pentru 2015 sunt aşteptate în scris la Registratura Primăriei Mioveni până pe 2 februarie, de luni până vineri, între orele 8 și 16, sau transmise electronic pe adresa cic@primariamioveni.ro. (Foto: press24.ro)

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90