NOR CURIER 930X122

bradu

PRIMARUL STROE ÎI ÎNDEAMNĂ PE LOCALNICII DIN BRADU SĂ-ȘI PLĂTEASCĂ ONLINE IMPOZITELE ȘI TAXELE LOCALE

Începând cu data de 18 iunie 2020, Primăria Bradu este înregistrată în Sistemul Național Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar a taxelor și impozitelor locale.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

„La Bradu, taxele și impozitele locale, dar și amenzile, pot fi plătite și ONLINE! Fără comision!”, le amintește localnicilor primarul Dan Stroe (foto).

Plata se face prin intermediul platformei Ghiseul.ro, creată tocmai pentru a-i scuti pe plătitori de cozi, oferindu-le, în schimb, posibilitatea de a-si plăti obligațiile datorate bugetului local pe Internet.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

De precizat că și varianta plății directe rămâne valabilă, însă trebuie spus că cei care plătesc online au, în primul rând, avantajul că economisesc timp, nemaifiind nevoiți să se deplaseze la ghișeele primăriei. Evită, astfel, aglomerația, riscurile infectării cu noul coronavirus fiind mai mici dacă optează pentru această variantă.

Solicitarea datelor  de acces se poate online, folosind cardul bancar (persoane fizice). 

Puteti solicita date de acces folosind cardul bancar în următoarele condiții:

– Titularul cardului trebuie să corespundă cu solicitantul datelor de acces
– Cardul trebuie să fie înrolat în sistemul 3DSecure la una dintre următoarele bănci: Banca Comercială Română, Banca Raiffeisen, BRD – Groupe Société Générale, AlphaBank, CEC Bank, Banca Transilvania, ING Bank, Garanti Bank, Bancpost, Banca Românească, OTP Bank, Piraeus Bank, UniCredit Bank, Libra Internet Bank.

-Solicitarea este gratuită – nu se va extrage nicio sumă din contul dvs.

Datele de acces pot fi solicitate online doar de către persoane fizice.

Puteți solicita date de acces (utilizator și parolă) de la instituția publică.

Foto: Facebook Dan Stroe

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90