NOR CURIER 930X122

concurs

CONCURS CU PREMII ÎN BANI LA SIMFONIA LALELELOR

Municipalitatea Piteşti a primit primele confirmări de participare la ediţia din acest an (24-26 aprilie) a Simfoniei Lalelelor.

Citiți și: Vrei un salariu sigur? Poliția Română scoate sute de posturi la concurs din sursă externă

Confirmările provin de la municipalităţile din Kragujevac (Serbia), Tynaarlo (Olanda) şi Chişinău (Republica Moldova). Încă sunt aşteptate confirmări de la ambasadori, miniştri și parlamentari, dar şi de la preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta.

Viceprimarul Laurenţiu Zidaru a anunţat astăzi că la această ediție va avea loc în premieră şi un concurs cu premii în bani pentru expozanţi. Fiecare expozant de la Casa Cărţii va trebui să se prezinte cu câte o machetă tematică, macheta urmând să fie evaluată de specialişti. Cele mai bune lucrări vor fi premiate. Valoarea premiilor încă nu a fost stabilită.

Citiți și: Argeș. Creșa care se învârte după soare angajează

În zona centrală a municipiului Piteşti va fi amenajat un spaţiu destinat comercializării de flori, unelte de grădinărit, seminţe de flori şi pomi.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3