EcoMoto 930×122

Libertăţii

PROBLEME ÎN TRIVALE

Probleme în Trivale. Locuitorii din cartierul Trivale aduc la cunoştinţa autorităţilor locale mai multe probleme apărute în cartier după reabilitarea bulevardului Libertăţii.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Astfel, „la intersecţia străzilor Frasinulu cu bulevardul Libertăţii (lângă ING) se parcheză maşinile chiar lângă colţul intersecţiei, blocându-se intrarea pe strada Frasinului”.

De asemenea, la trecerea de pietoni de la Biserica „Sfântul Mihail” este pericol de accidente, deoarece „în zonă se circulă cu viteză mare, iar cine se încumetă sa traverseze strada riscă foarte mult”.

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

În plus, „este aproape imposibil să ieşi de pe strada Teilor pe strada Smeurei” şi „pe strada Frasinului, deşi e limită de viteză de 30km/h, se circulă cu viteză mare”, motiv pentru care se cere montarea unor limitatoare de viteză.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3