NOR CURIER 930X122

investitie

Proiect de milioane la Topoloveni

Proiect de milioane la Topoloveni

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

Primăria Topoloveni a câștigat un proiect european de 24,6 milioane de lei (5 milioane de euro) pentru construirea a șapte clădiri cu 96 de locuințe sociale și modernizarea infrastructurii străzilor ’’Visarion Sachelarie’’ și ’’Livezilor’’.

Implementarea proiectului ’’Dezvoltare durabilă și creșterea calității vieții în orașul Topoloveni prin abordarea integrată a măsurilor de regenerare urbană’’ se va face într-o perioadă de 62 de luni.

Citiți și: O veste fabuloasă vine de la Spitalul Județean

Proiectul a primit finanțare în cadrul Axei prioritare 13 – ’’Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii’’, Prioritatea de investiții 9b – ’’Oferirea de sprijin pentru revitalizarea fizică, economică și socială a comunităților defavorizate din regiunile urbane și rurale’’, Obiectivul specific 13.1 – ’’Îmbunătățirea calității vieții populației în orașele mici și mijlocii din România’’.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • O. Alexandru spune:

    Mai bine vă apucați să reabilitați blocurile rămase.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3