930X122 MAIA

bloc

O nouă investiție imobiliară ,,răsare” în Pitești

O nouă investiție imobiliară ,,răsare” în Pitești

Citiți și: Viața la bloc. Greșeala amendată cu până la 4.000 de lei!

Primăria Pitești a pus în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu elaborat pentru o nouă investiție imobiliară.

Este vorba despre proiectul de „Construire imobil locuințe colective cu funcțiuni complementare și împrejmuire teren” pe terenul situat în intravilanul municipiului Pitești, Strada Octavian Goga FN.

Citiți și: Viața la bloc. Crezi că faci bine, dar poți lua amendă! Vecinii pot depune plângere

Proiectul de hotărâre a fost inițiat ca urmare a cererii formulată de S.C. SOFIANTO EXPERT CONSTRUCT S.R.L. pentru o investiție imobiliară pe un teren de 1.600 mp.

Prin tema de proiect se propune construirea unei clădiri cu locuințe colective și funcțiuni complementare, organizate pe 3 nivele.

O nouă investiție imobiliară ,,răsare” în Pitești

Cu un spațiu comercial cu 6 locuri de parcare la parterul imobilului situat în frontul principal al străzii Octavian Goga.

Și 14 apartamente (pentru care sunt propuse 16 locuri de parcare) rezultând un total de 22 locuri de parcare amplasate în curtea interioară.

Și amenajarea la sol a unei suprafețe de 436,48 mp (27,28%) spații verzi și a unei alei carosabile în suprafață de 35,04 mp.

Soluția urbanistică adoptată se înscrie în prevederile P.U.Z. aprobat prin H.C.L. 384/2005.

Proiectul are referat de aprobare, dar decizia finală va aparține Consiliului Local al municipiului Pitești.

Promovarea proiectului de hotărâre se face potrivit prevederilor Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul, cu modificările și completările ulterioare.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti
New Profesional Consult 570×90