930×122 CAPRA 5

bloc

O nouă investiție imobiliară ,,răsare” în Pitești

O nouă investiție imobiliară ,,răsare” în Pitești

Citiți și: Investiție colosală la Vidraru! Peste 188.000.000 €!

Primăria Pitești a pus în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu elaborat pentru o nouă investiție imobiliară.

Este vorba despre proiectul de „Construire imobil locuințe colective cu funcțiuni complementare și împrejmuire teren” pe terenul situat în intravilanul municipiului Pitești, Strada Octavian Goga FN.

Citiți și: Sancțiuni penale pentru acești locatari!

Proiectul de hotărâre a fost inițiat ca urmare a cererii formulată de S.C. SOFIANTO EXPERT CONSTRUCT S.R.L. pentru o investiție imobiliară pe un teren de 1.600 mp.

Prin tema de proiect se propune construirea unei clădiri cu locuințe colective și funcțiuni complementare, organizate pe 3 nivele.

O nouă investiție imobiliară ,,răsare” în Pitești

Cu un spațiu comercial cu 6 locuri de parcare la parterul imobilului situat în frontul principal al străzii Octavian Goga.

Și 14 apartamente (pentru care sunt propuse 16 locuri de parcare) rezultând un total de 22 locuri de parcare amplasate în curtea interioară.

Și amenajarea la sol a unei suprafețe de 436,48 mp (27,28%) spații verzi și a unei alei carosabile în suprafață de 35,04 mp.

Soluția urbanistică adoptată se înscrie în prevederile P.U.Z. aprobat prin H.C.L. 384/2005.

Proiectul are referat de aprobare, dar decizia finală va aparține Consiliului Local al municipiului Pitești.

Promovarea proiectului de hotărâre se face potrivit prevederilor Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul, cu modificările și completările ulterioare.

Eurial 555 x222

Comentarii

8 comentarii

 • Ionut spune:

  După ce ca e circ cu străzile de 3-4 m unde nu au loc 2 mașini și trebuie să te urci pe trotuar mai se face și bloc acolo. Vai de țara asta ca se construiește totul după șpăgi și relații. Dacă e zona de case de ce se face bloc lângă case.

 • Mario spune:

  Se pare ca vechiul primar, PSD, vrea sa aprobe PUZ pan preda funcția noului primar PSD, ca sa dea vina pe fostul primar.
  Să se autosesizeze DNĂ.
  Când am făcut propunerea deschiderii unui parc în dreapta străzii IG Valentineanu primăria vrea să facă blocuri.

 • Simion spune:

  Sper ca este o gluma !
  Care strazi ? ulite care sunt pline de praf sau de noroi functie de anotimp.
  Nu supravegheaza si nu impune nimeni conditii de salubritate la astfel de proiecte, si dezvoltatorii distrug si mai mult ceea ce nu exista !
  Face fiecare ce vrea !
  Vine cineva de la urbanism, consilieri sa vada twrenul innainte de aprobare ?

 • Alex spune:

  I- am votat pupa i mama pe ei de băieți deștepți și frumoși , că alti că ei nu mai găsim de 40 de ani cât în zare și-n cărare !!!

 • Petre Ionescu spune:

  În acest oraș se construiește haotic, fără respectarea legilor în vigoare de către diferiți investitori de carton care sunt sponsorii clicii mafiote care a pus stăpânire pe tot ce mișcă.
  Chiar ar trebui sa se autosesizeze DNA și alte instituții abilitate dacă acesteaai exista în aceasta tara decimata de hoție și corupție.

 • D A spune:

  Această firmă figurează cu 0 angajați , cum e posibil mai construiește și pe strada plopilor, Cine le dă aprobare dacă primăria Pitești nu au experți extrajudiciari în urbanism , Pe strada Plopilor a primit puz-ul înainte de august 2023 . Cine a citit articolul din noua lege cunoaște de ce au primit aprobare în iulie 2023 pentru ca în România nu erau experți extrajudiciari în urbanism zonal cu ștampilă cu D .

 • Minca Marian spune:

  daca cei care comentati pe aici .daca aveati terenul in proprietatea d stra tot asa opinie aveati.lasa sa se construiască ca are toata lumea de lucrul sa moara capra vecinului un vechi proiect

 • Simion spune:

  Stimate Domn Minca,
  Aveti idee, unde este acesta strada ?
  In zone sunt multe stradute, ca nu pot fi numite strazi, pentru ca nu incap 2 masini una pe linga cealalata si sunt neasfaltate !
  In nici o tara Europeana, nu exista acesta bataie de joc ! Daca este zona de case, case sa fie !
  Vi se pare logic , estetic, s.a.m.d, intr-o zona in care pina acum regimul de inaltime este de P+1, sa aruncam un imobil de P+3 ? ( o fi cumva proiectul dumneavosta ? )
  Aveti idee, ce inseamna o asemena constructie, in acesta zona unde vor trece zeci de utilaje pe strazi neasfaltate ?
  Nu trebuie sa simta nimeni deranjat, este tot vina proprietarilor ca dupa 25 ani(!!!) de locuit in zona, mai cred ca aici vor fi vreodata strazi, in acest minunat oras, numit Pitesti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3