NOR CURIER 930X122

apartamente

PROIECT IMOBILIAR CONTROVERSAT ÎN GĂVANA

Proiect imobiliar controversat în Găvana. Proiectul viitoarei afaceri imobiliare de pe strada Episcop Grigorie Leu din cartierul Găvana reintră în atenția Consiliului Local.

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

Retras de pe ordinea de zi a ședinței din noiembrie anul trecut, proiectul pentru aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru terenul intravilan pe care ar urma să fie construit un bloc a fost introdus pe ordinea de zi a ședinței în plen de miercuri, 24 aprilie 2019, pentru aprobare.

Acest proiect a primit observații din partea unor locuitori și a unor societăți din zonă, observații cu privire la racordarea viitorului bloc la rețelele tehnico-edilitare (apă, canalizare, curent electric), la numărul locurilor de parcare asigurat (considerat insuficient) și la regimul de înălțime (în zonă există doar case).

Citiți și: Impact și în Găvana! Accident cu 2 mașini

Potrivit inițiatorului (firma de construcții S.C. Nesa S.R.L. din Pitești), blocul va avea parter (cu spații comerciale) și 3 etaje (cu un total de 16 apartamente).

Terenul proprietate privată pe care ar urma să fie construit blocul, teren situat pe strada Episcop Grigorie Leu, nr. 75, are o suprafață totală de 1.247 de mp. Strada Episcop Grigorie Leu face legătura între cartierele Găvana și Trivale.

Pentru viitorul bloc au fost prevăzute și 22 de locuri de parcare ”pe platforme betonate la nivelul solului”. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3