SMART KIDS 930X122

autobuze

PITEȘTI: REDUCERILE ȘI GRATUITĂȚILE ACORDATE PENTRU TRANSPORTUL PUBLIC, PE MASA CONSILIERILOR LOCALI

UPDATE: Ședința a început cu întârziere de aproape o oră. Video, LIVE, AICI!

Citiți și: Sprijin în Educație: Se dau bani pentru acești elevi și studenți

Știrea inițială:

Pe ordinea de zi a  ședintei extraordinare a Consililului Local Pitesti de astăzi, 14 decembrie (teoretic, programată de la ora 15.00, practic însă, destul de incertă, având în vedere că anunțata transmisiune directă nu a început până la ora 15.30) se află și un proiect de hotărâre inițiat de primar privind modificarea și completarea H.C.L. nr.178/24.11.2016 referitoare la aprobarea tarifelor legitimațiilor de călătorie-bilete și abonamente, acordarea de reduceri și gratuități pe mijloacele de transport local de persoane din municipiul Pitești, pentru anumite categorii de persoane cu domiciliul în Pitești și pentru elevii din învățământul preuniversitar din municipiul Pitești, cu modificările și completările ulterioare.

Citiți și: Atenție! Va fi obligatoriu în toate școlile și liceele!
Amintim că, având în vedere prevederile Legii nr. 226/30.10.2020 pentru modificarea şi completarea Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011 – publicată în Monitorul Oficial nr. 1018/02.11.2020, începând cu data de 05.11.2020, S.C. Publitrans 2000 S.A. eliberează abonamente gratuite, pe tot parcursul anului calendaristic pentru toţi elevii din învăţământul preuniversitar acreditat /autorizat, şcolarizaţi în unităţile de învăţământ din municipiul Piteşti.
Eliberarea abonamentelor gratuite nu mai este condiţionată de existenţa convenţiilor încheiate între primăriile de domiciliu ale elevilor, unităţile de învăţământ şi operatorul de transport.
Știre în curs de actualizare

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Călin Ioana spune:

    Bună dimineața! Aș dori să știu programul de sărbători, Crăciun și Anul Nou.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA