Donaris 930 x 122

consiliu

PITEȘTIUL ARE UN NOU CONSILIER LOCAL

Consiliul Local Piteşti are de astăzi un nou membru. În urmă cu câteva minute s-a terminat ceremonia de depunere a jurământului de către un reprezentant al PSD, care o înlocuieşte pe Anitte Ionescu.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Este vorba de Ionuţ Popescu, de 32 de ani, care lucrează la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară a municipiului. Popescu nu este căsătorit.

Consiliul Local a luat astăzi act de încetarea mandatului Anittei Ionescu, cea care şi-a dat demisia din Consiliu în urmă cu două săptămâni. Demisia a survenit după ce Ionescu a lipsit de la o şedinţă a Consiliului în care a fost votat proiectul privind prelungirea contractului dintre Publitrans Piteşti şi firmele private CNCD şi Girexim. De la acea şedinţă au mai lipsit doi consilieri ai PSD, conducerea Primăriei având dificultăţi în a obţine majoritatea în Consiliu pentru proiectul respectiv.

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3