930 x122 grota rece

buget

RĂZBOI TOTAL. IONICĂ, BOICOTAT CHIAR DE CONSILIERII PSD

Război total. Ionică, boicotat chiar de consilierii PSD. La această oră, în sala de spectacole a Filarmonicii Pitești, are loc dezbaterea publică a proiectului de buget al municipiului pentru anul 2019.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Doar patru aleși locali PSD au răspuns invitației colegului lor de partid primarul Cornel Ionică de a participa la dezbatere: viceprimarul Laurențiu Zidaru și consilierii locali Ionuț Popescu, Marean Neacșu și Marin Preda.

Nu mai puțin de 8 consilieri locali PSD absentează. Neoficial, nu este o întâmplare, ci un boicot împotriva lui Ionică, recent revenit în funcția de primar după perioada de suspendare. După cum era de așteptat, la dezbatere nu a venit nici viceprimarul Sorin Apostoliceanu, aflat în război deschis cu primarul. AICI, amănunte despre cel mai recent episod, de astăzi, al războiului Ionică-Apostoliceanu.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

La dezbatere nu sunt prezenți nici președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, tot de la PSD, nici prefectul Emilian Dragnea (care provine tot din PSD) și niciun parlamentar PSD de Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3