Donaris 930 x 122

agenți economici

REGULĂ FLOWER POWER ÎN PITEȘTI: NU PUI FLORI, IEI AMENDĂ!

Regulă Flower Power în Pitești: Nu pui flori, iei amendă! Agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în Piteşti sunt obligați să asigure curăţenia şi pe domeniul public din faţa incintei proprii.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

Potrivit unei Hotărâri a Consiliului Local care a intrat în vigoare în această lună, agenţii economici au obligaţia „să amplaseze la intrarea din stradă un coş de dimensiuni reduse pentru ambalaje şi ţigări şi să amenajeze şi să întreţină, pe cheltuiala proprie, jardiniere cu flori.”.

De asemenea, trebuie să asigure curăţarea mijloacelor de transport şi a utilajelor pe care le deţin, astfel încât la intrarea pe străzile din Piteşti să se evite murdărirea acestora din urmă.

Citiți și: Atenție dacă stați la bloc: amenzile ajung până la 100.000 de lei!

În Hotărâre nu e precizat cine mai exact intră sub incidența acestor reguli, dar agent economic este orice firmă (prin urmare, regula s-ar aplica, printre altele, magazinelor, restaurantelor, barurilor, hotelurilor, sediilor de societăți, băncilor, etc.).

Încălcarea regulilor menționate se pedepseşte, potrivit Hotărârii municipalității, cu amendă de la 500 la 1.000 de lei. Inspectorii Primăriei şi agenţii Poliţiei Locale cu atribuţii de control sunt cei împuterniciţi să facă verificări în teren și să dea amenzi pentru nerespectarea acestor reguli.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA