930 pe 122 COSTACHE

sport

Regulament privind accesul pe terenurile de sport din Pitești

Regulament privind accesul pe terenurile de sport din Pitești

Citiți și: Măsuri mai drastice pentru acești proprietari

Primăria Pitești a lansat în dezbatere publică un proiect de hotărâre inițiat de către aleșii locali ai PNL și USR privind adoptarea unui regulament privind accesul pe terenurile de sport din Pitești.

„Luând în considerare starea de stres și anxietate pe care și copiii o resimt din cauza situației generate de pandemia de COVID-19, este important să asigurăm acces facil la terenurile de sport în aer liber, oriunde este posibil acest lucru. O astfel de măsură ajută la creșterea calității vieții copiilor și familiilor din Municipiul Pitești și este un prim pas pentru a avea cât mai mulți amatori de sport în Pitești.

Citiți și: Pitești: Mulți fac asta și cred că scapă nepedepsiți!

Accesul gratuit și facil pe terenurile de sport în aer liber ce sunt în folosința unităților de învățământ preuniversitar este ceea ce ne propunem cu acest proiect de hotărâre a consiliului local (împreună cu Regulamentul ce stabilește regulile de folosință a terenurilor de sport).

Proiectul ține cont de o serie de factori care facilitează implementarea cum ar fi existența agenților de pază pentru 12 ore în fiecare zi, inclusiv în weekend.”, se arată în expunerea de motive a inițiatorilor.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3