NOR CURIER 930X122

sport

Regulament privind accesul pe terenurile de sport din Pitești

Regulament privind accesul pe terenurile de sport din Pitești

Citiți și: Doliu uriaș în sportul românesc!

Primăria Pitești a lansat în dezbatere publică un proiect de hotărâre inițiat de către aleșii locali ai PNL și USR privind adoptarea unui regulament privind accesul pe terenurile de sport din Pitești.

„Luând în considerare starea de stres și anxietate pe care și copiii o resimt din cauza situației generate de pandemia de COVID-19, este important să asigurăm acces facil la terenurile de sport în aer liber, oriunde este posibil acest lucru. O astfel de măsură ajută la creșterea calității vieții copiilor și familiilor din Municipiul Pitești și este un prim pas pentru a avea cât mai mulți amatori de sport în Pitești.

Citiți și: Obligație nouă pentru toți proprietarii!

Accesul gratuit și facil pe terenurile de sport în aer liber ce sunt în folosința unităților de învățământ preuniversitar este ceea ce ne propunem cu acest proiect de hotărâre a consiliului local (împreună cu Regulamentul ce stabilește regulile de folosință a terenurilor de sport).

Proiectul ține cont de o serie de factori care facilitează implementarea cum ar fi existența agenților de pază pentru 12 ore în fiecare zi, inclusiv în weekend.”, se arată în expunerea de motive a inițiatorilor.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3