Simona si minzina

consiliul local

REȚEA DE GAZE EXTINSĂ PE DOUĂ STRĂZI DIN MIOVENI

Consiliul Local Mioveni a avut aseară ultima sa şedinţă ordinară din mandatul 2012-2016.

Citiți și: Primul interviu după 8 luni: Regret, unii nu meritau să fie în jurul meu! EXCLUSIV

Pe ordinea de zi s-au aflat 12 proiecte de hotărâre. Printre ele s-au numărat aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru amenajarea căminului C de la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini, aprobarea aderării oraşului la Asociaţia Europeană pentru Democraţie Locală (ALDA) și aprobarea acceptării donaţiei de materiale medicale făcută de Asociaţia de Prietenie Landerneau – Mioveni.

De asemenea, s-a aprobat cofinanțarea de către Consiliul Local a lucrărilor de extindere a conductei de gaze naturale pe străzile Dealul Viilor şi Aleea Poienii.

Citiți și: Ceva uluitor se întâmplă la Mioveni! Unic în România!

555 cotet

Comentarii

Un comentariu

  • Nistor Madalina spune:

    De cartierul Faget din ORAS MIOVENI a auzit cineva din administratie??? Suntem rupti de realitate…conditii ZERO…fara transport spre Pitesti….fara gradinite conforme…fara retea de gaze…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90